Jeg ønsker mig en verden, hvor empati og begejstring spredes gennem kunst og kultur, så flere føler sig inspireret og forstået. 

Derfor har jeg startet Sørensen Creative. Et kreativt produktionsselskab, der skaber koncepter og fortæller historier. Alt sammen drevet af passion for kunst, kultur og gode idéer. 

Jeg arbejder med kulturaktører, kunstnere, NGO'er, brands og medier, der gerne vil fortælle relevante og inspirerende historier - ofte med et kulturelt udgangspunkt. 

Jeg har en baggrund inden for musik og marketing. Her har jeg lavet kampagner for Microsoft, IBM, Roskilde Festival (m.fl.), og arbejdet sammen med musikere som MØ, Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl. Du kan læse mit CV her.

Jeg samarbejder med en lang række dygtige freelancere inden for video, fotografi, lyd, digital marketing osv. Det betyder, at du ikke betaler for en masse, du ikke har brug for, men at vi i fællesskab kan koncentrere os om at skabe det helt rigtige kreative produkt.

Konceptudvikling

Jeg hjælper jer med at udvikle koncepter, der har strategisk og kreativ flyvehøjde. Det kan være, du mangler idéer til nyt indhold? Måske skal du udvikle en ny kampagne for et produkt? Eller også skal du til at skabe et nyt kulturprojekt? 

Mine koncepter har altid fokus på den gode historie og en skarp digital eksekvering. 

Indholdsproduktion

Jeg skriver, tilrettelægger og producerer indhold i lyd, billede og video i samarbejde med dygtige specialister. Det er vigtigt for mig at tænke helhedsorienteret og digitalt, så indholdet kan leve på flere forskellige platforme. 

Jeg sørger for en velsmurt proces, så du har ro i maven hele vejen.

Kultursamarbejder

Jeg hjælper dit brand eller NGO med at skabe samarbejder med kulturlivet i rammer, der har fordele for begge parter.

Jeg udvikler koncepter, bygger bro og eksekverer projekter med artister, influencers, arrangører osv.

Nysgerrig?

Kontakt mig her eller tag et kig på mine cases.
© Sørensen Creative ApS 2020